Afscheidscadeau: bedankt juf!

Afscheidscadeau: bedankt juf!

Het einde van het schooljaar nadert en de juf, meester of de klas van (bijvoorbeeld) groep 8 neemt afscheid. Hoe zeg je ‘bedankt juf’ met een origineel afscheidscadeau? Op Gozi.nl vind je het perfecte afscheidscadeau voor de juf of meester. Onze aanbeveling: bedank je juf met een stoeptegel!

Ontwerp jouw stoeptegel
  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • 30 x 30 cm of 15 x 30 cm
  • Full color bedrukt
  • Jouw ontwerp
  • Maak gebruik van onze templates
  • Gebruiksvriendelijke ontwerpmodule

Al vanaf: € 18,95

Uniek ontwerp

Je kunt de bedrukte stoeptegels voorzien van een uniek ontwerp.
Gebruik je eigen afbeelding of kies een standaard ontwerp

Handig formaat

Onze bedrukte stoeptegels zijn beschikbaar in een tweetal formaten:
30 x 30 cm en 15 x 30 cm. 
Ideaal als afscheidscadeau voor de juf of meester

Kwaliteit stoeptegels

De stoeptegels bij Gozi kunnen worden voorzien van verschillende
soorten beschermlagen. Dit zorgt voor een lange levensduur van de stoeptegels

Bedank de juf met een uniek afscheidscadeau

Iedere school heeft een schoolplein; ieder schoolplein heeft stoeptegels. Wat is er dan mooier dan de juf of meester, die zich jaren voor de kinderen heeft ingezet, te bedanken met een stoeptegel als afscheidscadeau? Met een eigen ontwerp kun je de leerkracht vereeuwigen zoals jij dat wilt. Met een bedrukte stoeptegel als afscheidscadeau geef je de juf of meester de blijvende herinnering die hij of zij verdient. Je kunt de stoeptegel natuurlijk gewoon overhandigen, maar door ‘m in het schoolplein te verwerken zorg je voor de ultieme eerbetoning.

 

Ontwerp via Gozi.nl het afscheidscadeau voor de juf

Omdat je zelf kunt bepalen hoe de stoeptegel eruit komt te zien, kun je de juf of meester een afscheidscadeau geven dat je helemaal naar smaak kunt samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen ‘Walk of Fame’ op het schoolplein van de sterren van jouw school? Je juf of meester blijft voor altijd onderdeel van de school met zo’n afscheidscadeau.

 

Geef de juf een knikkertegel als afscheidscadeau

Hoewel een zelf ontworpen stoeptegel al een erg leuk afscheidscadeau is voor je juf of meester, kun je het cadeau nóg leuker maken door er een knikkertegel van te maken. Knikkeren blijft immers een tijdloze bezigheid op het schoolplein. Met een zelf ontworpen knikkertegel zorg je niet alleen voor een leuk afscheidscadeau voor de docent, maar kunnen de leerlingen op school daar ook van genieten.

 

Natuurlijk kun je met zelf ontworpen stoeptegels alle vormen creëren die je maar bedenkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een complete zelf ontworpen hinkelbaan? Je kunt het afscheidscadeau dus zo gek en origineel maken als je kunt bedenken.

 

Diverse varianten in bedrukte stoeptegels

Onze stoeptegels zijn dus een leuk en origineel afscheidscadeau voor een juf of meester. Deze kunnen van verschillende beschermlagen worden voorzien om ze extra duurzaam te maken. Met een epoxy laag verleng je de verwachte levensduur van je bedrukte stoeptegel. Hierbij heb je de keuze tussen een glanzende epoxy laag of een ruwe, epoxy antisliplaag.

 

Kies je afscheidscadeau

We hebben natuurlijk nog veel meer andere originele cadeaus in ons assortiment. Bekijk onze andere (afscheids)cadeaus; je vindt ongetwijfeld wat om de juf of meester te bedanken!

Start hier met ontwerpen