Afscheidscadeau collega

Wat geef je een collega die afscheid neemt cadeau?

Je collega neemt afscheid en samen heb je besloten om hem of haar een afscheidscadeau te geven. Maar wat? Vind je dat lastig? Niet meer. Want op Gozi.nl maak je in een handomdraai een origineel afscheidscadeau voor je collega. Zo origineel dat hij of zij nog spijt zal krijgen van de beslissing om weg te gaan.

 

Voorbeelden van afscheidscadeaus voor je collega

Bij het zoeken naar een afscheidscadeau voor een collega wil je vooral origineel zijn. Het moet ludiek zijn, grappig, lichtelijk over the top misschien zelfs wel en het moet ook weer niet te veel werk zijn om te maken. Welnu, laat zulke afscheidscadeau nu juist een specialiteit van ons zijn. Want wat te denken van:

  • Speelkaarten, met op de achterkant foto’s van alle collega’s.
  • Kwartetspel, waarbij iedere oud-collega een eigen ‘kleur’ heeft. Mag ik van jou van Hans de foto waarop hij koffie drinkt?
  • Memo spel, geheid dat je collega dit spel gaat spelen, met de kinderen of kleinkinderen. Met foto’s van hem of haar, van alle collega’s of van het bedrijf.
  • Vlieger, hoe origineel wil je zijn? Een vlieger voor je collega met een foto van hem of haar in een typerende pose, afgedrukt op vlieger.

 Het leukste cadeau is een origineel cadeau

Op Gozi.nl maak je zelf dat cadeau voor je collega die afscheid neemt. Dat is heel eenvoudig. Zodra je eenmaal de foto’s bij elkaar hebt die je wilt gebruiken, nemen wij je stap voor stap mee in het opmaken van het afscheidscadeau. Dat is daarna dan ook zo gepiept. Wij reiken je daarbij bovendien gratis  tal van ideeën, afbeeldingen en achtergronden aan. Kortom, het is helemaal aan jou hoe origineel je wilt zijn.

4 Redenen om op Gozi.nl je afscheidscadeau te bestellen:

  1. Je bent gegarandeerd origineel
  2. Creatief zijn is heel gemakkelijk: wij begeleiden je waar nodig
  3. Je bestelling is razendsnel klaar
  4. Gozi.nl is super voordelig: al vanaf 7,95 euro heb je een origineel afscheidscadeau

Kortom: maak je keuze, ga direct aan de slag en zorg dat je collega straks met een grote glimlach aan jullie terug blijft denken.