Ontwerp je eigen broodtrommel

Een broodtrommel met jouw foto

Smeer je brood met een glimlach op je gezicht. Als je het brood in een broodtrommel doet met daarop een afbeelding van je kinderen, dan begint je dag toch super?!  De broodtrommels zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, wit, blauw en rood. Een broodtrommel met daarop jouw ontwerp maak je natuurlijk met Gozi.nl. Hoe origineel kun je zijn?

 

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, blauw en rood
  • Je eigen foto op jouw broodtrommel
  • Makkelijk ontwerpen met onze ontwerpmodule
cameracadeau

Hoe origineel kun je zijn 

Bij Gozi.nl print je jouw foto of ontwerp op de coolste producten. Wat is er nou leuker dan je brood eten uit je eigen broodtrommel.

grootformaatkaart

Groot formaat

Onze broodtrommels zijn lekker groot!

Zo past er altijd genoeg in

kwaliteit

Hoge kwaliteit

Met een broodtrommel van Gozi.nl ben je verzekerd van hoge kwaliteit en een haarscherpe opdruk. 

Een unieke broodtrommel

Hoe leuk is dat? Behalve dat je altijd de mooiste broodtrommel mee naar school/werk kan nemen, weet je altijd zeker dat je de juiste broodtrommel uit de koelkast pakt. Maak brood eten leuker met een gepersonaliseerde broodtrommel!

 

Maak heel eenvoudig je eigen broodtrommel

Bij Gozi.nl maak je brood eten nog leuker. Want op Gozi.nl ontwerp je je eigen broodtrommel. Een broodtrommel met daarop jouw foto of afbeelding. Op wie ga jij indruk maken in de lunchpauze?

 

Een gepersonaliseerd cadeau

Met een gepersonaliseerde broodtrommel verras je je kinderen gegarandeerd. Of je het nu cadeau geeft met de verjaardag of sinterklaas. Het is natuurlijk ook heel leuk om de juf cadeau te doen aan het einde van het schooljaar. Je kan een unieke broodtrommel natuurlijk maken op Gozi.nl. Let op! De geleverde broodtrommel kan afwijken met de voorbeeldfoto. Dit heeft te maken met de voorraad van onze leverancier.