Foto memoryspel maken

Een foto memoryspel maken

Leuk en leerzaam voor kleine kinderen: het foto memoryspel. En nog leuker natuurlijk als daar afbeeldingen opstaan die zij herkennen. Een memoryspel bestaat uit twee keer 20 kaarten.

 

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • 7 x 7 cm
  • 300 grams Vegas speelkaartenkarton
  • Full color bedrukt
  • Korting bij hogere oplage
Ontwerp jouw memoryspel

M

Een memoryspel van 20 sets kost € 9.95

M

Voor afname van meerdere memoryspellen hebben we een mooie korting. Klik hier voor de pagina met kortingen voor bestellingen met hogere oplage. Bij een oplage hoger dan 50 spellen, worden de doosjes kosteloos bedrukt met dezelfde opdruk als de achterzijde van de kaartjes, zo wordt je spel nog unieker.

Mooi verpakt 

Elk memoryspel wordt verpakt in een mooi
kartonnen vouwdoosje van Gozi.nl

Handzaam formaat

Onze memorykaarten hebben het handzame formaat van 7 x 7 cm.
Ideaal voor jong en oud.

Luxe memorykaarten 

De memorykaarten worden standaard gemaakt op Vegas Quality speelkaartenkarton. Karton dat zelfs in Las Vegas wordt gebruikt.

Foto Memoryspel maken

Foto Memoryspel is een spel dat iedereen kent. Wist je dat je zelf foto Memoryspel kunt maken met eigen foto’s? Op Gozi.nl kan dit snel en makkelijk.

Memoryspel met eigen foto’s

Memoryspel is extra leuk wanneer je het speelt met eigen foto’s. Op Gozi.nl kun je gemakkelijk een eigen Memoryspel maken, met eigen foto’s. Gebruik allerlei foto’s van het gezin of juist alleen van die ene leuke vakantie. Zo wordt Memoryspel een nog leuker spel om te spelen!

Foto Memoryspel als cadeau

Foto Memoryspel is ook leuk om te geven als cadeau, bijvoorbeeld voor een verjaardag, huwelijk of jubileum. Voor de Memoryspel kaarten kies je zelf de leukste foto’s van de gelegenheid. Ook voor bedrijven is het leuk om een eigen foto Memoryspel te maken, bijvoorbeeld om het cadeau te geven aan de medewerkers.

Foto Memoryspel maken: hoe werkt het?

Foto Memoryspel maken kun je online doen, bijvoorbeeld via onze pagina Memoryspel maken. Dit gaat snel en makkelijk. Heb je al nagedacht over welke foto’s je wilt gebruiken voor het foto Memoryspel? Via deze 2 stappen ben je goed voorbereid:.

Verzamel de foto’s / plaatjes voor je kaarten
Zet de afbeelding klaar op je computer. Per set hoef je de afbeelding slechts 1 keer te uploaden.

Gozi.nl wenst je veel plezier met jouw foto Memoryspel!

Start hier met ontwerpen

Onze memoryspellen hebben het Vegas-Quality keurmerk!