kwartetspel maken

Een uniek kwartetspel maken

Iemand een uniek of grappig kado doen, een leuke give-away maken of gewoon voor jezelf. Maak je eigen unieke kwartetspel met eigen foto’s en afbeeldingen. Je kunt kiezen uit een kwartetspel met 7, 11 of 15 sets van 4 kaarten.

Ontwerp jouw kwartetspel

Het bierkwartetspel

Een kant-en-klaar bierkwartet wat ook te gebruiken is als speelkaarten. Je kunt ervoor kiezen om jouw logo op de achterzijde te zetten. En klaar ben je. Zelf de categorieën aanpassen kan ook. Zo maak je jouw unieke bierkwartetspel.

Ontwerp jouw bierkwartetspel


Grotere oplage nodig?

Voor afname van meerdere kwartetspellen hebben we een mooie korting. Klik hier voor de pagina met kortingen voor bestellingen met hogere oplage.

Icoon-ontwerp

Mooi verpakt 

Elk kwartetspel wordt verpakt in een mooi
kartonnen vouwdoosje van Gozi.nl

ICOON_Formaat

Groot formaat

Onze kwartetkaarten zijn van extra groot formaat,
maar liefst 6,7 x 10 cm

Icoon-kwaliteit

Luxe kwartetkaarten 

De kwartetkaarten worden standaard gemaakt op Vegas Quality speelkaartenkarton. Karton dat zelfs in Las Vegas wordt gebruikt.

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • Groot formaat 6,7 x 10 cm
  • 300 grams Vegas Quality speelkaartenkarton
  • Full color bedrukt
  • Korting bij hogere oplage
  • Achterzijde met eigen foto

K

Kwartetspel van 7 sets  € 9,95

Kwartetspel van 11 sets  € 15,95

Kwartetspel van 15 sets € 19,95

 

 

Kwartetspel maken

Een kwartetspel maken is leuk om te doen, bijvoorbeeld als je een persoonlijk cadeau aan iemand wilt geven. Je kunt dit online doen, of zelf gaan knutselen.

 

Waarom een kwartetspel maken?

Leuk voor verschillende gelegenheden

Een kwartetspel maken is leuk voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld voor een verjaardag, huwelijk of een geboorte. Het kwartetspel geef je dan cadeau. Voor de kwartetkaarten gebruik je bijvoorbeeld foto’s van de gebeurtenis en/of van de personen voor wie het cadeau is bedoeld.

 

Kwartetspel maken voor kinderen

Een andere reden voor het maken van een kwartetspel is om kinderen hiermee te laten spelen. Voor kinderen is kwartetten leuk, maar ook leerzaam. Het nadenken over het spel is goed voor de hersenen. En door foto’s van de kinderen zelf te gebruiken, wordt het nog leuker!

 

Hoe maak je een kwartetspel?

Een kwartetspel maken kun je online doen, bijvoorbeeld via onze pagina kwartet maken. Dit gaat snel en makkelijk. Liever zelf knutselen en zo een kwartetspel maken? Dat kan ook, maar daar is iets meer tijd en geduld voor nodig.

Ongeacht hoe je het kwartetspel maakt, het is goed om van te voren over een aantal dingen na te denken. Wat moet je voorbereiden bij het maken van een kwartetspel?

  1. Bedenk de kwartetten (sets): bijvoorbeeld het kwartet ‘Europese landen’.
  2. Bedenk de namen voor je kaarten: bijvoorbeeld bij het kwartet ‘Europese landen’: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
  3. Verzamel de foto’s / plaatjes voor je kaarten: bijvoorbeeld bij het kwartet ‘Europese landen’: landkaarten van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

 

Gozi.nl wenst je veel plezier met jouw kwartetspel!

Start hier met ontwerpen

Onze kwartetspellen hebben het Vegas-Quality keurmerk!

Bewaren