Leerzame cadeaus

Waarom een leerzaam cadeau geven?

Je wilt je kinderen of kleinkinderen dit jaar een leerzaam cadeau geven. Waarom? Omdat ze al genoeg speelgoed hebben. En genoeg ‘rommel’ ook al. Het huis staat vol ongebruikt speelgoed. Pure verspilling. Daarom is het hoog tijd voor een cadeau waar ze oprecht iets aan hebben. Hoog tijd voor een leerzaam cadeau.

 

Voorbeelden van leerzame cadeaus

Een leerzaam cadeau definiëren wij als een cadeau waar ze op een speelse manier wijzer van worden. Voorbeelden daarvan op Gozi.nl zijn onder andere:

  • Speelkaarten: hoeveel spelletjes zijn er niet denkbaar met één enkele stok speelkaarten? En hoe leuk zijn die spelletjes als de kaarten ook nog eens herkenbare foto’s bevatten?
  • Kwartetspel: misschien wel het meest gespeelde gezelschapsspel in huis. Maak het nog leuker met foto’s van de kinderen of het gezin op de kaarten: mag ik van ‘papa’ de kaart waarop hij aan het voetballen is.
  • Memoryspel: wist je dat kinderen hun ouders hierin meestal verslaan. En hoe leuk wordt het als dit geheugenspel ook nog eens herkenbare foto’s bevat. Ga de uitdaging maar eens aan.
  • Vlieger: vliegeren is rennen, experimenteren en spelen met de thermiek. Hoe stoer wordt het als die vlieger ook nog eens een foto van jezelf bevat of een afbeelding van je favoriete voetballer, club of band?

 

Verblijd je kind of kleinkind met een leerzaam cadeau

Op Gozi.nl bepaal je zelf hoe je cadeau eruit komt te zien. Selecteer je foto’s of afbeeldingen en ga aan de slag. Dat is niet moeilijk. Heus niet. Want stap voor stap helpen we je daarin verder. Opmaken en naar hartenlust experimenteren is bovendien geheel gratis. Pas als je helemaal tevreden bent, klik je op bestellen en wordt jouw cadeau gedrukt. Is dat duur? Welnee, een persoonlijk en origineel memoriespel bijvoorbeeld heb je al vanaf 8,95 euro.

 

4 Redenen om op Gozi.nl een leerzaam cadeau te bestellen:

  1. Je bent gegarandeerd origineel.
  2. Creatief zijn is heel gemakkelijk: wij begeleiden je waar nodig.
  3. Je bestelling is razendsnel klaar.
  4. Gozi.nl is supervoordelig: al vanaf 8,95 euro heb je een origineel afscheidscadeau.

Kortom: maak je keuze, ga direct nog aan de slag en verblijd je kind straks met een superleuk én leerzaam cadeau tegelijk.