Maak je eigen vlieger

Je eigen vlieger maken

 

De magie van de vlieger

De vlieger hoog in de lucht, het touw gespannen, even inhalen en weer laten vieren, zodat de vlieger verder kan. Nog hoger. Op het strand, op het speelveld of in de wei. De vlieger die danst op de wind. De magie. Het gevoel dat je eigenlijk die vlieger zou willen zijn. Hoeveel kinderen en volwassenen genieten niet intens van die beleving!

 

Maak je eigen vlieger

Gozi.nl maakt die beleving nog bijzonderder. Want op Gozi.nl maak je je eigen vlieger. Een vlieger met daarop jouw foto of afbeelding. Van één uniek exemplaar als cadeau voor een speciaal iemand tot vele honderden of zelfs duizenden vliegers als relatiegeschenk.

 

Hoge kwaliteit vliegers

Heel eerlijk: je zult er – waarschijnlijk – geen officiële vliegerwedstrijden mee winnen, maar met een vlieger van Gozi.nl ben je wel degelijk verzekerd van heel veel uren vliegerplezier. Om vliegers te bedrukken, heb je sowieso materiaal nodig van hoge kwaliteit. Die garantie heb je bij ons. En dat ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen.

 

Supervoordelig en razendsnel geleverd

Op Gozi.nl bestel je jouw vlieger rechtstreeks bij de drukker. Deze website is namelijk een initiatief van Druko, de drukkerij van speciaaldrukwerk. Een succesvol initiatief bovendien, want vele bedrijven, verenigingen en particulieren maakten en bestelden hier al hun vlieger, memory, kwartet, of speelkaarten. En dat is niet voor niets zo:

  • Zeer scherpe tarieven.
  • Razendsnelle levertijden.
  • Hoge kwaliteit van het materiaal.
  • Rechtstreeks contact bij vragen.
  • Van één exemplaar tot duizenden

 

Kijk hier voor meer informatie.