Memorie maken

Een uniek memorie spel maken

Leuk en leerzaam voor kleine kinderen: het memorie spel. En nog leuker natuurlijk als daar afbeeldingen opstaan die zij herkennen. Een memorie spel bestaat uit twee keer 20 kaarten.

 

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • 7 x 7 cm
  • 300 grams Vegas speelkaartenkarton
  • Full color bedrukt
  • Korting bij hogere oplage
Ontwerp jouw memorie spel

M

Een memorie spel van 20 sets kost € 9.95

M

Voor afname van meerdere memorie spellen hebben we een mooie korting. Klik hier voor de pagina met kortingen voor bestellingen met hogere oplage. Bij een oplage hoger dan 50 spellen, worden de doosjes kosteloos bedrukt met dezelfde opdruk als de achterzijde van de kaartjes, zo wordt je spel nog unieker.

Mooi verpakt 

Elk memorie spel wordt verpakt in een mooi
kartonnen vouwdoosje van Gozi.nl

Handzaam formaat

Onze memorie kaarten hebben het handzame formaat van 7 x 7 cm.
Ideaal voor jong en oud.

Luxe memorie kaarten 

De memorie kaarten worden standaard gemaakt op Vegas Quality speelkaartenkarton. Karton dat zelfs in Las Vegas wordt gebruikt.

Memorie maken

Wil je zelf memorie maken? Wist je dat je zelf de foto’s kunt kiezen voor je memoriekaarten? Memorie maken is leuk om te doen en het gaat bovendien snel en makkelijk.

 

Memorie maken kan snel en eenvoudig op Gozi.nl. Wat voor memorie spel wil jij graag maken? Kies voor een spel met foto’s van het gezin of van de leuke vakantie het afgelopen jaar. Een eigen gemaakt memorie spel zelf spelen zorgt voor extra spelvreugde. De kinderen zullen veel plezier hebben, bijvoorbeeld als ze een kaart met een foto van zichzelf omdraaien.

 

Memorie maken om te geven als cadeau

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor een verjaardag, geboorte of huwelijk? Memorie maken is leuk voor verschillende gelegenheden. Voor de memoriekaarten gebruik je bijvoorbeeld foto’s van de personen of de gelegenheid. Voor bedrijven kan een memoriespel een leuk cadeau zijn voor een jubilaris of als herinnering aan een bedrijfsfeest.

Memorie maken: hoe werkt het?

Memorie maken kun je online doen via onze pagina memorie maken en dat werkt snel en makkelijk. Heb je al nagedacht over de inhoud van jouw memoriespel? Het is goed om een aantal zaken voor te bereiden:

Verzamel de foto’s / plaatjes voor je memorie kaarten
Zet de afbeeldingen klaar op je computer. Per set hoef je de afbeelding slechts 1 keer te uploaden.

Gozi.nl wenst je veel plezier met jouw memorie!

Start hier met ontwerpen

Gozi_Vegas_quality

Onze memoryspellen hebben het Vegas-Quality keurmerk!