Memoryspel maken

Een uniek memoryspel maken

Leuk en leerzaam voor kleine kinderen: het memoryspel. En nog leuker natuurlijk als daar afbeeldingen opstaan die zij herkennen. Een memoryspel bestaat uit twee keer 20 kaarten.

 

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • 7 x 7 cm
  • 300 grams Vegas speelkaartenkarton
  • Full color bedrukt
  • Korting bij hogere oplage
Ontwerp jouw memoryspel

M

Een memoryspel van 20 sets kost € 9.95

M

Voor afname van meerdere memoryspellen hebben we een mooie korting. Klik hier voor de pagina met kortingen voor bestellingen met hogere oplage. Bij een oplage hoger dan 50 spellen, worden de doosjes kosteloos bedrukt met dezelfde opdruk als de achterzijde van de kaartjes, zo wordt je spel nog unieker.

Mooi verpakt 

Elk memoryspel wordt verpakt in een mooi
kartonnen vouwdoosje van Gozi.nl

Handzaam formaat

Onze memorykaarten hebben het handzame formaat van 7 x 7 cm.
Ideaal voor jong en oud.

Luxe memorykaarten 

De memorykaarten worden standaard gemaakt op Vegas Quality speelkaartenkarton. Karton dat zelfs in Las Vegas wordt gebruikt.

Memoryspel maken om zelf te spelen

Memoryspel maken is heel eenvoudig op Gozi.nl. Gebruik foto’s van het gezin, de familie of vrienden om het nog leuker te maken. Een eigen gemaakt Memoryspel zelf spelen zorgt voor extra spelvreugde. De kinderen zullen extra veel plezier hebben wanneer ze zichzelf of bekenden zien als ze een kaart omdraaien.


Memoryspel maken om te geven als cadeau

Memoryspel maken is leuk voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld voor een verjaardag, huwelijk of een geboorte. Voor de kaarten gebruik je bijvoorbeeld foto’s van de gelegenheid. Ook voor bedrijven is het leuk om Memoryspel te maken. Het spel kan een leuk cadeau zijn voor een jubilaris of als herinnering aan een bedrijfsfeest.


Spelregels

De memorykaarten worden met de beeldzijde naar beneden neergelegd. Een van de spelers draait twee kaarten naar keuze om en toont de afbeeldingen aan de medespeler(s). Zijn de plaatjes gelijk, dan worden de kaarten door de speler van tafel genomen en bewaard en mag deze speler een nieuwe poging doen twee kaarten met identieke afbeelding te vinden. Als een speler twee verschillende plaatjes omdraait, worden deze weer met de beeldzijde naar beneden gelegd en is de volgende speler aan de beurt.

Een speler hoeft de twee kaarten niet tegelijk om te draaien. Hij kan een kaart omdraaien en bekijken en daarna beslissen welke kaart hij als tweede pakt. Er wordt gespeeld tot alle kaarten van de tafel zijn genomen. De speler met de meeste paartjes kaarten wint.

Start hier met ontwerpen

Memoryspellen hebben het Vegas-Quality keurmerk!