Maak je eigen memoryspel

Een uniek memoryspel maken

Leuk en leerzaam voor kleine kinderen: het memoryspel. En nog leuker natuurlijk als daar afbeeldingen opstaan die zij herkennen. Een memoryspel bestaat uit twee keer 20 kaarten.

 

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • 7 x 7 cm
  • 300 grams Vegas speelkaartenkarton
  • Full color bedrukt
  • Korting bij hogere oplage
Ontwerp jouw memoryspel

M

Een memoryspel van 20 sets kost € 9.95

M

Voor afname van meerdere memoryspellen hebben we een mooie korting. Klik hier voor de pagina met kortingen voor bestellingen met hogere oplage. Bij een oplage hoger dan 50 spellen, worden de doosjes kosteloos bedrukt met dezelfde opdruk als de achterzijde van de kaartjes, zo wordt je spel nog unieker.

Mooi verpakt 

Elk memoryspel wordt verpakt in een mooi
kartonnen vouwdoosje van Gozi.nl

Handzaam formaat

Onze memorykaarten hebben het handzame formaat van 7 x 7 cm.
Ideaal voor jong en oud.

Luxe kaarten memoryspel 

De memorykaarten worden standaard gemaakt op Vegas Quality speelkaartenkarton. Karton dat zelfs in Las Vegas wordt gebruikt.

Memoryspel, het leukste spel ter wereld

Memoryspel, kun jij het spel winnen van je kinderen of kleinkinderen? Wij niet. Nou ja, zelden. Ongelofelijk hè, zoals die kinderen feilloos lijken te weten welke kaarten ze om moeten draaien. Dat maakt het memoryspel tot een van de leukste spellen ter wereld. Een spel van alle tijden en voor alle leeftijden. En hoe leuk is het … als dat memoryspel ook nog eens je eigen foto’s of afbeeldingen bevat? Met foto’s van het gezin, de familie of van die heerlijke vakantie. Dat geeft nog meer spelvreugd. Schaterlachen als de kinderen die foto van die ‘gekke oma’ omdraait. En mocht jouw geheugen dan misschien niet meer zo feilloos werken als dat van je kinderen of kleinkinderen, je eigen memoryspel zorgt er voor dat de herinneringen blijven bestaan

 

Maak heel eenvoudig je eigen memoryspel

Op Gozi.nl stel jij makkelijk en snel je eigen memoryspel samen. Jij beslist uit hoeveel kaarten jouw memoryspel bestaat. Je maakt je eigen ontwerp. Het grote voordeel is bovendien dat je je ontwerp op ieder moment op kunt slaan om later weer te hervatten. Alle tijd om je memoryspel helemaal perfect te maken.

 

Memoryspel is het leukste cadeau om te geven én te krijgen

Memoryspel is heerlijk om te spelen en alleen daardoor al een geweldig cadeau; om te geven en te krijgen. Dat geldt heus niet alleen voor kinderen. Er is altijd wel weer een reden te vinden om een memoryspel te maken:

  • Als cadeau voor de jubilaris
  • Als relatiegeschenk
  • Als herinnering aan het bedrijfsfeest of uitstapje
  • Als sinterklaascadeau
Start hier met ontwerpen

Gozi_Vegas_quality

Onze memoryspellen hebben het Vegas-Quality keurmerk!