Maak je metalen borden (tin signs)

Ontwerp je eigen metalen bord 

Wil je iets uniek maken? Maak je eigen metalen bord! Hang ‘m op bij je parkeerplek, in de schuur, in de kroeg, in de keuken, op de zaak… dit past gewoon overal! Een metalen bord met daarop jouw foto, afbeelding of ontwerp. Met onze Gozi ontwerp module kun je de mooiste ontwerpen maken. Hoe origineel kun je zijn?

 

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • Verkrijgbaar in 2 formaten
  • Jouw ontwerp op tin signs
  • Full color bedrukt
  • Maak gebruik van onze templates
  • Korting bij hogere oplage

 

Verkrijgbaar in 2 formaten:

20 x 30 cm    € 14,95

30 x 40 cm    € 19,95

Icoon-ontwerpen

Hoe origineel kan je zijn

Bij Gozi.nl print je jouw foto of ontwerp op de coolste producten. Wat is er nou leuker dan het ophangen van je eigen metalen bord!

Icoon-ontwerpmodule

Een echte eyecatcher 

Of je ze nu in je interieur wil gebruiken, bij de deur hangt of in de kroeg. Deze metalen borden zijn een echte eyecatcher. Als je ze zelf maakt, zijn ze ook nog eens super uniek!

Icoon-kwaliteit

Hoge kwaliteit

De metalen borden van Gozi.nl zijn van hoge kwaliteit. We bieden twee formaten. Zo past je metalen bord altijd op elke muur!

Je eigen metalen bord aan de muur

Wat is er nou leuker dan je eigen metalen bord aan de muur te hangen. Met jouw foto of afbeelding ontwerp je heel gemakkelijk je eigen tin sign. Voeg unieke stukken aan je verzameling toe of hang het bord in de kroeg. Een metalen bord is altijd een eyecatcher.

 

Maak heel eenvoudig je eigen metalen bord

Met Gozi.nl wordt jouw muur nog mooier.  Want op Gozi.nl maak je je eigen metalen borden. Stap voor stap ontwerp je je eigen metalen bord. Het grote voordeel is bovendien dat je je ontwerp op ieder moment op kunt slaan. Je gegevens gaan niet verloren.

 

Een gepersonaliseerd cadeau

Met een gepersonaliseerd metalen bord verras je jong en oud gegarandeerd. Of je het nu cadeau geeft met een verjaardag of ze geeft als je beste vriend gaat trouwen. Het is natuurlijk ook leuk om je eigen muur te versieren met de mooiste metalen borden. Start heel gemakkelijk met het ontwerpen van je eigen metalen bord op Gozi.nl.