De mooiste foto op tuinposter

Een tuinposter, de ideale wandversiering in de tuin

Veel mensen zijn op zoek naar een tuinposter. Als decoratie. Tegen de achterwand van het terras bijvoorbeeld. Of als decor, ter versiering van die kale muur waar je al zo lang iets voor zoekt. Een klimop? Ook een optie. Maar een tuinposter is vele malen origineler en in ieder geval ook veel gemakkelijker in het onderhoud.

 

Wat is een tuinposter?

Een tuinposter is een foto of afbeelding op weerbestendig zeildoek. Een poster zoals u die in huis zou ophangen, maar dan in de tuin, op het terras of onder de veranda. Een poster ter verfraaiing en verlevendiging. Met weerbestendig bedoelen we trouwens dat de tuinposters bestand zijn tegen wind, regen en sneeuw; dat de posters ondanks die invloeden lange tijd hun oorspronkelijke kleuren behouden.

 

 

Ontwerp je eigen tuinposters op Gozi.nl

Tuinposters zijn een trend. Op heel veel websites kun je een tuinposter bestellen. Dat zijn meestal de standaard platen. De posters zoals je die vroeger ook vaak in winkelstraten tegenkwam, in rekken waar  je doorheen kon bladeren. Op Gozi.nl kun je je eigen tuinposter ontwerpen en laten drukken. Heel eenvoudig en heel goedkoop.

 

Hoe maak je je eigen poster?

Gozi.nl heeft als ambitie om de handigste website van Nederland te zijn voor het maken van je persoonlijke gezelschapsspellen, vliegers, buttons en tuinposters. Stapsgewijs word je op Gozi.nl door het ontwerpproces geleid, waarbij je op ieder moment je ontwerp op kan slaan om later te hervatten. Je geeft bovendien zelf aan in welk formaat je je tuinposter wilt maken. Is het ontwerp naar je tevredenheid? Dan klik je op verzenden en de tuinposter wordt per ommegaande voor je gedrukt en naar je verzonden.