De mooiste foto’s op canvas

Een foto op canvas in jouw stijl

Steeds meer mensen hebben een foto op canvas in huis hangen. In de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer … Hoe gaaf om daar je eigen canvasdoek te hebben hangen. Met een foto die je speciaal voor dit doel hebt laten maken. Of een foto die je ooit zelf eens hebt geschoten en zo veel mooie herinneringen bij je oproept dat je hem in grootformaat wilt hebben. Gozi.nl is de handigste tool op internet om je eigen foto op canvas te maken. In je eigen kleuren en voorkeuren.

 

Canvas van hoge kwaliteit

Canvas is een soort van textiel, dat is gemaakt van hennepvezels. Een materiaal dat zich bij uitstek leent voor een natuurgetrouwe weergave van je foto of collage van foto’s. Bij Gozi.nl heb je de garantie dat jouw foto op de allerhoogste kwaliteit canvas wordt gedrukt.

 

Supervoordelig en pijlsnel geleverd

Bij Gozi.nl bestel je je foto op canvas rechtstreeks bij de drukker. Gozi.nl is namelijk een initiatief van Druko, dat zich toelegt op speciaaldrukwerk, zoals vliegers, buttons, memory spellen, speelkaarten, kwartetten en tuinposters. Dat geeft veel voordelen:

  • Je kunt je eigen ontwerp maken, zonder beperkingen in afmetingen.
  • Je kunt je ontwerp opslaan en later weer hervatten.
  • Je krijgt gegarandeerd de hoogste kwaliteit canvas.
  • Tegen een zeer scherpe prijs.
  • Direct gedrukt en razendsnel geleverd.

 

Hoe maak je je eigen foto op canvas?

Gozi.nl neemt je stap voor stap mee in het ontwerpen van je eigen foto op canvas. In een vriendelijke taal, met handreikingen en tips en een uitgebreid arsenaal aan templates en decoraties. In een handomdraai ontwerp ook jij jouw persoonlijke foto op canvas. En voor je het weet heb jij de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, speelkamer, enz. een unieke touch gegeven.