Origineel sinterklaascadeau

Het Sinterklaas kwartetspel

 

Een kant-en-klaar kwartetspel speciaal voor Sinterklaas. Ook aan te passen met jouw afbeeldingen en teksten. Maak bijvoorbeeld een eigen spel voor de surprise avond. Het leukste alternatief voor dobbelen.

 

Het Sinterklaas kwartetspel bestaat uit 11 sets en kost € 15,95.

Hoe origineel ben jij met Sinterklaas?

Origineel zijn, willen we allemaal als het gaat om het geven van een sinterklaascadeau. Zo origineel mogelijk liefst. Want met Sinterklaas wil je je kinderen, kleinkinderen of ouders of vrienden weer eens ‘ouderwets’ verrassen. Maar de praktijk is helaas, zo weet ook jij ongetwijfeld, dat het steeds lastiger wordt om ieder jaar opnieuw een origineel Sinterklaascadeau te geven.

 

Gelukkig is daar Gozi: het adres voor een origineel cadeau!

Nergens anders kun je zo origineel zijn als bij Gozi. Hier maak je heel eenvoudig en heel snel je eigen sinterklaascadeau. Want wat te denken van:

 

Je Sinterklaascadeau wordt echt een surprise

Moet je ook een surprise maken en wil je daarin origineel zijn? Ook dan ben je bij Gozi.nl op het juiste adres. Een surprise is vaak bedoeld als aardigheidje, met strikte afspraken over wat het mag kosten. Welnu, voor de prijs hoef je het niet te laten om origineel te zijn. Je eigen originele memoryspel bijvoorbeeld heb je al vanaf 9,95 euro!

 

4 Redenen waarom je je sinterklaascadeau op Gozi.nl bestelt

  1. Het gemak: je wordt stap voor stap begeleid in het maken en bestellen van je cadeau.
  2. De creativiteit: je kunt op Gozi.nl onbeperkt, gratis en naar hartenlust experimenteren, ook met de achtergronden en beelden die je gratis ter beschikking worden gesteld.
  3. De snelheid: Gozi.nl is een initiatief van Druko, een drukkerij in speciaaldrukwerk. Nagenoeg alle drukwerk verzorgen wij in eigen huis. Dat maakt ons snel, razendsnel.
  4. De prijs: Gozi.nl is goedkoop. Voor 9,95 euro bijvoorbeeld heb je al je eigen kwartetspel.

 

  Welk sinterklaascadeau gaat het worden?

Maak je keuze en ga er direct mee aan de slag. Je kunt onbeperkt en gratis experimenteren. En een ding staat vast: deze Sinterklaas ben jij met jouw cadeau het meest origineel!