Een origineel surprise cadeau

Wil jij een persoonlijke surprise maken?

Dan ben je bij Gozi.nl op het juiste adres. Hier vind je heel veel ‘standaard’ spellen en artikelen voor kinderen en volwassenen, die je heel eenvoudig heel persoonlijk maakt. Wat te denken van een vlieger met daarop de afbeelding van de favoriete voetballer van je zoon (of van jezelf)?

 

Voorbeelden van persoonlijke surprises
We noemen een aantal voorbeelden van surprises die op Gozi.nl veel worden besteld:

  • We noemden hierboven al de vlieger, een van de hardlopers.
  • Heel origineel: een memo spel of stok speelkaarten, met daarop afbeeldingen van het gezin, de familie of de vrienden.
  • Heel persoonlijk: een kwartetspel. Mag ik van jou van ‘Anne’ de foto waarop zij in het zwembad springt.

 

Hoe persoonlijk wil je je surprise hebben?

Dat is helemaal en exclusief aan jou. Gebruik je foto’s die je zelf hebt gemaakt? Of liever afbeeldingen die je op internet hebt gevonden, zoals foto’s over een bepaald onderwerp waarin degene voor wie jij de surprise gaat maken geïnteresseerd is? Kan allebei. Jij bepaalt hoe origineel en hoe persoonlijk je surprise gaat worden.

 

Persoonlijk én origineel; en dat al vanaf 9,95 euro!

De kracht van Gozi.nl is dat je persoonlijk en origineel kunt zijn, zonder dat het direct een dure surprise wordt. Vaak heb je daar waarschijnlijk ook afspraken over gemaakt. Een tientje mag je surprise kosten. Misschien vijftien euro. Dan zit je hier goed, want op Gozi.nl kun je al persoonlijke surprises maken vanaf 9,95 euro.

 

Maak van je cadeau een echte surprise

Wil jij tijdens het heerlijke avondje voor de grootste surprise van allemaal zorgen? Wil jij je kinderen, kleinkinderen, je vader of moeder, je oom of tante of je vriend of vriendin echt verrassen? Dan heb je eigenlijk ook maar één keuze: op Gozi.nl een unieke, grappige, originele, kleurrijke en persoonlijke surprise maken.

 

Welke surprise gaat het worden?

Maak je keuze en ga er direct mee aan de slag. En zeker weten dat jij straks de meest originele surprise van iedereen hebt!