Over Gozi

Gozi.nl is een initiatief van Roy van Doorn en Guus Munsters, die samen eigenaar zijn van Druko, de specialist uit Veghel in drukwerk en speciaaldrukwerk.
Het bijzondere aan Gozi.nl is dat je jouw producten rechtstreeks bij de drukker bestelt. Gozi.nl is namelijk een initiatief van Druko, de drukkerij van speciaaldrukwerk, waaronder ook vliegersbuttonsmemoryspellenspeelkaartenmetalen bordenslippers, en stoeptegels. Dat rechtstreekse contact biedt jou heel veel voordelen:

  • Zeer scherpe tarieven.
  • Razendsnelle levertijden.
  • De producten zijn van hoge kwaliteit.
  • Gebruik van duurzaam papier.
  • In iedere gewenste oplage te bestellen

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Stuur ons een mail en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Tijdens kantooruren kun je ons ook telefonisch bereiken. Zie hiervoor de contactpagina.

cameracadeau

Hoe origineel kun je zijn

Kies uit één van de vele producten. Iemand verrassen, cadeautje, give-away of een speciale gelegenheid? Denk dan aan een Gozi-cadeautje.

module

Vriendelijke ontwerpmodule

Maak de mooiste ontwerpen met onze Gozi ontwerpmodule! Zelf geen inspiratie? gebruik dan de templates die we alvast voor je gemaakt hebben.

vrachtwagen

Gratis verzending boven de € 35,-

Voor orders boven de € 35,- betaal je geen verzendkosten bij Gozi.nl. Is je orderbedrag lager dan komen er verzend- en administratiekosten bij.

De favorieten van Roy en Guus