Ontwerp je eigen vlieger

De Gozi vlieger die je zelf kan ontwerpen met jouw foto of logo. Leuk om te geven, maar natuurlijk ook leuk om zelf mee te spelen!

Ontwerp jouw vlieger

In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om een eigen vlieger te maken en te kleuren. Het vliegerdoek kleur je met de bijgeleverde krijtjes.

Bestel blanco vlieger

Je eigen foto op een vlieger

Hoe origineel kun je zijn? Een vlieger met jouw unieke opdruk kost slechts € 23,95

 

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • Afmeting: 70 x 100 cm
  • Je eigen foto op jouw vlieger
  • Hoge kwaliteit vliegers
  • Razendsnelle levering
  • Maak gebruik van onze templates
Icoon-ontwerpmodule

Ontwerpen of kleuren

Bij Gozi.nl vinden we het belangrijk om je creativiteit te stimuleren. Of dit nu betekent dat je zelf een vlieger gaat kleuren of dat je heel simpel een digitaal ontwerp maakt voor jouw unieke vlieger. 

Icoon-vlieger

De grootste van het internet

Onze vliegers zijn van extra groot formaat,
namelijk 70 x 100 cm. 

Icoon-kwaliteit

Hoge kwaliteit

Met een vlieger van Gozi.nl ben je verzekerd van heel veel uren vliegerplezier. Eerlijk: Je zult er geen vliegerwedstrijden mee kunnen winnen. Maar met deze vliegers steel je wel de show!

De magie van de vlieger

De vlieger hoog in de lucht, het touw gespannen, even inhalen en weer laten vieren, zodat de vlieger verder kan. Nog hoger. Op het strand, op het speelveld of in de wei. De vlieger die danst op de wind. De magie. Het gevoel dat je eigenlijk die vlieger zou willen zijn. Hoeveel kinderen en volwassenen genieten niet intens van die beleving!

 

Maak heel eenvoudig je eigen vlieger

Bij Gozi.nl maak je die beleving nog leuker met een unieke vlieger. Want op Gozi.nl maak je je eigen vlieger. Een vlieger met daarop jouw foto of afbeelding. Daarnaast heeft Gozi.nl ook blanco vlieger die je zelf kan kleuren. Het leukst is natuurlijk het oplaten van een eigen ontworpen vlieger.

 

Een gepersonaliseerd cadeau

Met een gepersonaliseerde vlieger verras je je kinderen gegarandeerd. Of je het nu cadeau geeft met de verjaardag of sinterklaas. Het is natuurlijk ook heel leuk om de hele klas cadeau te doen aan het einde van het school jaar. Je kan een unieke vlieger natuurlijk cadeau doen aan een speciaal iemand, maar een vlieger is geschikt als relatiegeschenk met een logo erop.

 

 

Start hier met ontwerpen