Winkel

Shotjes 20 ml Glas

22.50

Ontwerp jouw eigen shotje

Klik hier voor de handleiding van de ontwerpmodule.

Categorie:
Beschrijving

Blijvend in prijs verlaagd!

 

Prijzen zijn inclusief btw en uw eigen ontworpen etiket. Kortingen worden in de winkelwagen verwerkt. De verzendkosten voor drank zijn altijd € 9,95. Dit in verband met de leeftijdscheck.

Voor een oplage hoger dan 480 stuks neem contact met ons op via info@gozi.nl of bel naar 0413 32 17 21.

 

Omschrijving shotjes 20 ml Glas

 

Jouw gasten verrassen met iets écht unieks? Dat kan nu met de shotjes op Gozi.nl. Je hebt keuze uit een ruim aanbod van de meest populaire smaken, je maakt online eenvoudig jouw eigen etiket en je hebt jouw shotjes snel in huis.

Ontwerp online jouw eigen partyshotjes. Maak nu gebruik van de voordelen die Gozi biedt:

  • De shotjes 20ml van glas worden per 10 stuks verkocht
  • Kies de favoriete smaak voor jouw unieke partyshotje
  • Ontwerp online jouw eigen etiket
  • Na het bestellen gaan we voor jou aan de slag
  • De levertijd van dit artikel is 5 werkdagen

Je hebt de keuze uit verschillende smaken. Deze zijn met zorg geselecteerd op smaak, kleur en populariteit. Je hebt de keuze uit droplikeur, rode wodka, zure appel, kruidenbitter, blue curacao, vanille en orange. Gegarandeerd een smaak en uitstraling die jouw feest tot een knalfeest maakt. Let wel op, hij kan kapot vallen en dat kan gevaar opleveren. Je kunt de drankjes uitdelen op jouw privé-feest, de gasten zullen versteld staan over jouw unieke drankje!

 

Altijd al een eigen drank op de markt willen brengen?

 

Dit is jouw kans! Voor hogere oplages, andere flessen in diverse maten en materialen neem je contact met ons op via info@gozi.nl of bel je naar 0413 32 17 21. Wij werken jouw ideeën mee uit van ontwerp en advies tot realisatie van jouw eigen drankmerk.