Ontwerp je eigen buttons

Maak jouw unieke button!

Buttons zijn geschikt voor verschillende doeleinde. Bij Gozi.nl maak je heel gemakkelijk en snel je eigen Button.
Leverbaar vanaf 1 exemplaar en binnen 3 werkdagen verstuurd!

 

Bij de buttons heb je keuze uit drie formaten:

Rond 2,5 cm. Prijs per stuk: € 1,80
Rond 3,8 cm. Prijs per stuk: € 2,00
Rond 5,6 cm. Prijs per stuk: € 2,20

Ontwerp jouw buttons
Icoon-ontwerpmodule

Hoe origineel kun je zijn

Bij Gozi.nl print je jouw foto of ontwerp op de coolste producten. Wat is er nou leuker dan het maken van je eigen buttons.

Icoon-vlieger

Echte eyecatcher 

Deze buttons zijn echte eyecatchers. Met een eigen foto of tekst zijn de buttons super uniek. Je kan ze natuurlijk overal opspelden!

Icoon-ontwerpmodule

Heel eenvoudig

Bij Gozi.nl maak je heel gemakkelijk jouw ontwerp op de button. Met onze ontwerpmodule kun je de coolste buttons ontwerpen!

Een button zegt wie je bent

In de jaren tachtig had nagenoeg ieder kind buttons van zijn of haar favoriete band op de kleding gespeld. Zo gaaf, zo kleurrijk en zo sprekend. Een mooie tijd, die we wat ons betreft nieuw leven in gaan blazen. Met ieder zijn eigen button. Om aan te geven waar jij voor staat, volwassen en kinderen. Geen polsbandjes of strikjes meer, maar buttons. Gewoon je eigen button.

 

Je eigen button maken: een fluitje van een cent

Op Gozi.nl heb je in een handomdraai je eigen button gemaakt. Daarbij nemen wij je stap voor stap mee in het maakproces. Van het selecteren van de afbeelding tot en met het op maat maken ervan, in vorm en kleur. En wil je je ontwerp tussentijds opslaan? Geen punt op Gozi.nl. Dan ga je later gewoon weer verder.

 

Verenigingen, bedrijven en particulieren kiezen voor Gozi.nl

Buttons lenen zich voor eindeloos veel doeleinden. De button als beloning voor een prestatie, als manier om op een feestje of activiteit groepjes te vormen en te duiden, als relatiegeschenk, als give away bij een open dag of jubileum, als herinnering aan een activiteit of evenement. Alles kan bij Gozi.nl

Start hier met ontwerpen