Geheugenspel, leuk en leerzaam

Geheugenspel, wat is dat?

Een geheugenspel is een ander woord voor memory-spel. Het is een spel dat al jaren gespeeld wordt door jong en oud. Je hebt een aantal sets van 2 dezelfde of 2 plaatjes die bij elkaar horen. Deze sets liggen op z’n kop op tafel en je probeert de set bij elkaar te zoeken. Als je een set hebt gevonden mag je nog een keer, is het fout dan is de volgende speler aan de beurt.

Geheugenspel een leerzaam cadeau

Een leerzaam cadeau definiëren wij als een cadeau waar kinderen en volwassenen op een speelse manier wijzer van worden.
Het geheugenspel is hier een goed voorbeeld van, je traint namelijk je geheugen erg goed op deze manier. Je leert waar plaatjes liggen en probeert een manier te vinden om dit te onthouden. In de praktijk zul je zien dat kinderen de volwassenen regelmatig zullen verslaan. Omdat kinderen elke dag bijleren gebruiken ze hun geheugen op de een of andere manier beter dan volwassenen.

Voorbeelden van andere leerzame spellen op Gozi.nl zijn onder andere:

  • speelkaarten: hoeveel spelletjes zijn er niet denkbaar met één enkele stok speelkaarten? En hoe leuk zijn die spelletjes als de kaarten ook nog eens herkenbare foto’s bevatten?
  • Kwartetspel: misschien wel het meest gespeelde gezelschapsspel in huis. Maak het nog leuker met foto’s van de kinderen of het gezin op de kaarten: mag ik van ‘papa’ de kaart waarop hij aan het voetballen is.
  • Vlieger: vliegeren is rennen, experimenteren en spelen met de thermiek. Hoe stoer wordt het als die vlieger ook nog eens een foto van jezelf bevat of een afbeelding van je favoriete voetballer, club of band?

 

Verblijd iemand met een geheugenspel

Op Gozi.nl bepaal je zelf hoe je geheugenspel eruit komt te zien. Met onze unieke ontwerpmodule maak je de leukste geheugenspel kaarten. Upload foto’s of afbeeldingen en ga aan de slag. Dat is niet moeilijk. Heus niet. Want stap voor stap helpen we je daarin verder. Ontwerpen en naar hartenlust experimenteren is bovendien geheel gratis. Pas als je helemaal tevreden bent met je geheugenspel, klik je op bestellen en wordt jouw cadeau gedrukt. Is dat duur? Welnee, een persoonlijk en origineel geheugenspel heb je al vanaf € 7,95.

 

4 Redenen om op Gozi.nl een geheugenspel te bestellen:

  1. Je bent gegarandeerd origineel.
  2. Creatief zijn is heel gemakkelijk: wij begeleiden je waar nodig.
  3. Je bestelling is razendsnel klaar.
  4. Gozi.nl is supervoordelig: al vanaf € 7,95 heb je een origineel geheugenspel.

Kortom: maak je keuze, ga direct aan de slag en verblijd iemand straks met een superleuk én leerzaam cadeau tegelijk.