Leuke ideeën kinderfeest

Ben jij op zoek naar leuke ideeën voor het kinderfeest?

Heel veel ouders snuffelen het internet af, op zoek naar leuke, originele ideeën voor het verjaardagfeest van hun kind. En steeds meer ouders komen bij Gozi.nl uit. Zeker de ouders die het kinderfeest lekker thuis willen vieren. Gewoon met alle jongens en meiden spelletjes spelen. Heerlijk toch? Hoe leuk wordt het als je daar nog wat ludieke ideeën aan toevoegt.

 

Spelideeën voor het kinderfeest

De standaard ideeën liggen voor het oprapen. Het zijn de geijkte kinderspelletjes, die al tientallen of misschien al meer dan honderd jaar worden gespeeld en die leuk blijven. Altijd. De kunst is om daar wat extra ideeën aan toe te voegen. Wat dacht je van de volgende:

  • Zelf een vlieger maken: wij leveren – als een van de weinige in Nederland – blanco vliegers. Die worden je kant en klaar toegestuurd. Het enige wat de kinderen nog moeten doen, is ze beschilderen. Hoe cool is dat? Eerst kliederen, daarna vliegeren!
  • Kwartetten met je eigen kwartetspel: met eigen foto’s, maak je in een handomdraai je eigen kwartetspel op Gozi.nl. Moet je eens zien wat een lol die kinderen straks hebben. Mag ik van ‘Koen’ de foto waarop hij aan het voetballen is?
  • Wie heeft het beste geheugen? Maak je eigen memory spel, met eigen foto’s en afbeeldingen. Het ideale tussendoortje op ieder kinderfeest: even een moment van rust 😉

 

Leuke ideeën voor het feest hoeven niet duur te zijn!

Welnee. Kinderen hebben niet veel nodig om zich te vermaken. Maar hoe leuk is het als ze daarin iets van zichzelf of de klas terug herkennen, in de vorm van foto’s? Vanaf 7,95 heb je al je eigen memoryspel. Tip: hoe leuk is het als ieder kind zo’n spel na afloop van het kinderfeest mee naar huis krijgt!

Verras de kinderen met de ideeën van Gozi.nl

Het kinderfeest is en blijft het grootste feest van het jaar voor ieder kind. Een feest waar ze al weken of maanden naar uitkijken. Met onze ideeën helpen we je graag om je kinderen ook nog weken en maanden op een geslaagd kinderfeest terug te kijken.

Maak je keuze en ga direct aan de slag. Experimenteren kun je onbeperkt en gratis op Gozi.nl. En als je vragen hebt, dan staan wij op de achtergrond voor je klaar. Ook wij zijn ouders. Wij weten hoe belangrijk originele ideeën zijn voor het doen slagen van een kinderfeest.