Cadeaus voor de kleinkinderen

Wat geef je je kleinkinderen cadeau?

Je kleinkinderen zijn je alles. Dus als ze jarig zijn, wil je die schatten iets bijzonders geven. Iets origineels liefst ook. Een cadeau dat ze nog niet hebben, maar wat ze ook niet verwachten. Een persoonlijk cadeau van de allerliefste opa en oma voor de allerliefste kleinkinderen.

 

Voorbeelden van originele cadeaus voor kleinkinderen

Op Gozi.nl maak je zelf je cadeau voor je kleinkinderen. Dat doe je met behulp van foto’s die jij hebt uitgezocht. Voorbeelden van cadeaus die veel worden gegeven zijn:

  • Speelkaarten, met op de achterkant verschillende foto’s van opa en oma met de kleinkinderen bijvoorbeeld.
  • Kwartetspel, waarbij ieder lid van de familie bijvoorbeeld een eigen ‘kleur’ heeft. Mag ik van jou van ‘oma’ de foto waarop ze aan het knutselen is?
  • Memo spel: misschien wel het leukste spel om samen met de kleinkinderen te spelen. Zeker als de kaarten herkenbare foto’s bevatten.
  • Vlieger: hoe stoer is dat? Een vlieger voor je kleinzoon met daarop zijn eigen foto? Of de foto van zijn favoriete voetballer, club of band?

Welke foto’s kun je voor het cadeau gebruiken?

Tegenwoordig worden bijna alle foto’s digitaal gemaakt. De kans is dus al groot dat je de foto’s al op de computer hebt staan. Maar ook oude foto’s of foto’s die nog niet digitaal zijn, kun je gebruiken. Dan moet je ze alleen tevoren even scannen of laten scannen. Maar ook afbeeldingen die je op internet hebt gevonden, kun je in veel gevallen voor het cadeau gebruiken. Jij bepaalt dus helemaal zelf hoe je cadeau voor je kleinkind er uit komt te zien.

 

4 Redenen waarom opa’s en oma’s op Gozi.nl hun cadeau bestellen

Steeds meer opa’s en oma’s vinden hun weg naar Gozi.nl, dat hard op weg is om de ultieme plek op internet te waar je je cadeaus voor je kleinkinderen bestelt. Dat heeft te maken met:

  1. Het gemak: je wordt stap voor stap begeleid in het maken en bestellen van je cadeau.
  2. De creativiteit: je kunt op Gozi.nl onbeperkt, gratis en naar hartenlust experimenteren, ook met de achtergronden en beelden die je gratis ter beschikking worden gesteld.
  3. De snelheid: Gozi.nl is een initiatief van de drukkerij in speciaaldrukwerk. Nagenoeg alle drukwerk verzorgen wij in eigen huis. Dat komt de snelheid ten goede.
  4. De prijs: Gozi.nl is goedkoop. Voor 8,95 euro bijvoorbeeld heb je al je eigen kwartetspel.

 

Ga jij je kleinkinderen dit jaar écht verrassen?

Kies je cadeau en ga er direct mee aan de slag. Heb je even geen tijd of zin meer? Geen probleem. Je kunt je cadeau op ieder moment opslaan om later weer verder te gaan. En heb je vragen? Dan zijn wij op de achtergrond aanwezig om je te helpen. Veel plezier en veel succes!