Origineel cadeau voor Vaderdag

Hoe origineel ben jij met Vaderdag?

 

Je wilt een origineel cadeau voor Vaderdag geven. Maar dat valt niet mee. Nee, je wilt geen paar sokken geven, geen stropdas en ook geen bierpakket. Je wilt je vader een cadeau geven dat nog origineler is. Een cadeau waar je vader echt waarde aan hecht; wat hem misschien zelfs wel ontroert of dat hem in ieder geval een glimlach op het gezicht bezorgt. Wij helpen je om dat bijzondere cadeau te maken.

Onze tips voor vaderdag

Een stoeptegel met jouw ontwerp. Laat zien dat hij een kei is, steengoed of de sterkste!

Een vlieger met opdruk van de favoriete zanger of voetballer van je vader; of misschien wel met de opdruk van hemzelf!

Met een metalen bord geef je echt iets unieks. Markeer z’n parkeerplaats of ontwerp een plaat met een foto. Super stoer!

Het mooiste cadeau voor Vaderdag, al vanaf 9,95 euro?

Een origineel cadeau voor Vaderdag hoeft niet duur te zijn. Echt niet. Een spel speelkaarten bijvoorbeeld, met door jou geselecteerde foto’s, heb je al voor 9,95 euro. Wil je nog goedkoper uit zijn? Geen probleem. Op Gozi.nl kun je al vanaf 1,80 euro zelf gemaakte buttons bestellen. Hier bepaal je zelf op basis van je budget hoe origineel, persoonlijk, creatief of grappig je wilt zijn.

 

Wat voor Vaderdagcadeau ga je maken?

Op Gozi.nl kun je eindeloos experimenteren met het maken van een origineel cadeau voor Vaderdag. Dat is volledig gratis, waarbij wij je stap voor stap begeleiden bij het maken. Iedereen kan hier zijn eigen cadeau maken. Dus kies je Vaderdagcadeau en ga direct nog aan de slag.