De origineelste huwelijks cadeaus

Je wilt een persoonlijk cadeau geven

Je hebt binnenkort een huwelijk. De receptie of bruiloft van een vriend of vriendin, van de buren of van familie. In ieder geval: je wilt een persoonlijk cadeau geven voor dat huwelijk. Iets dat bij blijft, dat wordt gewaardeerd, bewaard en dat niet in de kast komt te liggen, maar een cadeau is dat ook echt wordt gebruikt. Op Gozi.nl vind je tal van persoonlijke cadeaus.

 

Hoe persoonlijk wil je je cadeau hebben?

Insteek van Gozi.nl is dat je met persoonlijke foto’s ontzettend gave, stoere en originele cadeaus kunt maken; voor ieder huwelijk. Dat kan natuurlijk een fotocollage zijn, die je in grootformaat laat printen, maar het kan nog origineler zijn, nog creatiever en nog persoonlijker.

 

Voorbeelden van persoonlijke huwelijkscadeaus!

Veel bruiden en bruidegommen zijn inmiddels tijdens hun huwelijk of huwelijksreceptie verrast met een van de volgende originele cadeaus:

  • Een vlieger met persoonlijke opdruk van de bruid of bruidegom. Leuk ook als je de kinderen van het bruidspaar een origineel cadeau wilt geven tijdens het huwelijk van de ouders.
  • Een gezelschapsspel dat met gedenkwaardige of grappige foto’s op het bruidspaar is toegesneden.
  • Als ‘gewichtig’ cadeau is er natuurlijk niets mooier dan een foto van het bruidspaar op een stoeptegel.

 

Je persoonlijke huwelijkscadeau in een handomdraai!

Op Gozi.nl maak je zelf je persoonlijke cadeau voor het huwelijk waar jij binnenkort te gast bent. Dat doe je stap voor stap. En heb je even geen tijd of zin meer, dan sla je je werk op en ga je morgen of later gewoon weer verder. Is het cadeau helemaal naar je zin? Dan klik je op bestellen en heb je jouw cadeau razendsnel in huis.

Dus … maak je keuze, experimenteer naar hartenlust en gratis met foto’s en ontwerpen en gegarandeerd dat jij straks het meest originele en persoonlijke cadeau voor het naderende huwelijk hebt!