Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

 • Voor de meeste producten geldt: Voor 12.00 besteld, binnen 3 werkdagen verstuurd.
 • Een stoeptegel met beschermlaag zal na 8 werkdagen aan de koerier worden aangeboden.
 • Een brievenbuspakketje wordt bezorgd door PostNL. Dit gebeurt meestal de volgende dag.
 • Het kan ook voorkomen dat het net een dagje langer duurt. Bestel dus tijdig!
 • Een pakketje wordt bezorgd door DPD. Je kan je er van uitgaan dat deze de volgende (werk)dag wordt bezorgd. Hier dient wel iemand voor aanwezig te zijn want er moet voor worden getekend.

Wat zijn de verzendkosten?

 • Een brievenbuspakketje kost € 4,95. Deze prijs is opgebouwd uit verzend-, en verwerkingskosten.
 • Een pakketje kost € 9,95. Deze prijs is opgebouwd uit verzend-, en verwerkingskosten.
 • Bij Gozi.nl betaal je bij bestellingen boven € 35,00 geen verzendkosten!

Wat voor foto kan ik het best gebruiken?

Voor je gaat bestellen is het de bedoeling dat je een goede foto kiest. Let er op dat een deel van de afbeelding wegvalt. Dit komt door de vorm van de vlieger, kaart, button of rand van een schilderij.

Een foto kun je altijd uploaden. Kijk voor de zekerheid even of ze het volgende bestandsformaat hebben (dit staat achter de punt). .jpg, .jpeg

 • Wanneer ze aan 1 (of meer) van onderstaande eisen voldoen krijg je de mooiste afdrukkwaliteit:
 • Zorg dat je foto’s gebruikt die met de beste kwaliteit van je camera zijn gemaakt.
 • Een afbeelding van 1mb groot (of groter) is voldoende.
 • Zorg voor een goed contrast. (Een groot verschil tussen licht en donker is beter te zien in de lucht).

Mijn ontwerp wordt niet goed opgeslagen. Hoe kan dit?

 

Het is belangrijk dat jouw webbrowser cookies accepteert. Wanneer dit niet aan staat worden de kaarten die je gemaakt hebt niet bewaard.

Omdat je bij ons werkt via een server die regelmatig geüpdatet wordt, is het verstandig om regelmatig de cookies te verwijderen. Zo heb je altijd de laatste versie van onze server.

Welke materialen gebruiken jullie?

 

Voor al onze producten gebruiken we de beste materialen die te verkrijgen zijn.

 

Bridgekaarten
Een stok bridgekaarten bestaat uit 54 kaarten waarvan twee jokers. Het formaat is 5,8 x 8,8 cm. Op alle vier de hoeken van een kaart staat het getal of letter van de kaart. Zo is het voor zowel links- als rechtshandigen makkelijk te zien welke kaarten je in je hand hebt. We gebruiken het zogenaamde ‘Hollandse kleuren’ spel. Dus met een H, V, B en JOKER. Bridgekaarten worden gedrukt op ons Vegas Quality speelkaartenkarton.

 

Pokerkaarten
Ook de pokerkaarten bestaan uit 54 kaarten, waarvan 2 jokers. Het enige verschil met de bridgekaarten is het formaat. De pokerkaarten zijn 6,2 x 8,8 cm. Dit is de officiele pokermaat. Ook vindt je op iedere hoek van de kaart het getal of letter van de betreffende kaart. We gebruiken het zogenaamde ‘Hollandse kleuren’ spel. Dus met een H, V, B en JOKER. Pokerkaarten worden gedrukt op ons Vegas Quality speelkaartenkarton.

 

Kwartet
Een kwartet kan bestaan uit 7, 9 of 11 sets van 4 kaarten. De kaarten hebben het extra grote formaat van 6,2 x 10 cm. De gekleurde balk die je ook ziet in de opmaakmodule is gekozen op kleur. De gekozen kleuren zijn zeer onderscheidend van elkaar. Kwartetspellen worden gedrukt op ons Vegas Quality speelkaartenkarton.

 

Memory-spel
Memory-spel kaarten zijn 7 x 7 cm. De grootste die aangeboden worden in Nederland. Door de zwarte tussenlaag is het niet mogelijk om door de kaart te kijken. Dit is vooral bij memory-spel van belang voor het speelplezier. Memoryspellen worden gedrukt op ons Vegas Quality speelkaartenkarton.

 

 

Vliegers
De vliegers worden gedrukt op een speciale folie. Deze scheurt niet, is waterbestendig en de afbeelding wordt haarscherp weergegeven. Vliegers worden geleverd als complete set. Dat wil zeggen met stokken, verbindingsstukken, staart, koord en een handleiding. In een mum van tijd kan de pret beginnen!

 

Tegeltjes
De tegeltjes zijn 15 x 15 cm. groot. Let op! Deze tegels zijn niet geschikt om een wand o.i.d. mee te betegelen. Ook het wassen in een vaatwasser raden we af.

 

Stoeptegels
Wanneer je bij Gozi een stoeptegel bestelt, dan krijg je ook een stoeptegel. Bedrukt met jouw ontwerp.

 

Metalen borden
Gemaakt van 0,6 mm. dik metaal. De randen zijn omgeslagen en de metalen borden, of tin signs, zijn voorzien van gaten op de hoeken.

 

Puzzels
Alle puzzels worden gedrukt op dik karton met een glanzende afwerklaar. Een lange levensduur is door het sterke karton gegarandeerd.

 

Bierviltjes
Onze bierviltjes zijn exact hetzelfde als de viltjes uit de kroeg. Maar dan bedrukt met jouw ontwerp.

Hoe worden de artikelen verpakt?

Vliegers zitten in een plastic zak verpakt. Hierin zitten alle benodigdheden die je nodig hebt voor jouw vlieger.

 

Kwartet-, bridge- en pokerkaarten worden in een standaard Gozi doosje verpakt. Alleen bij een oplage van meer dan 50 spellen wordt het doosje kosteloos bedrukt met jouw afbeelding.

Memory spellen worden net als de bridge-, kwartet- en pokerspellen in een standaard Gozi doosje verpakt. Alleen bij oplagen van meer dan 50 spellen wordt het doosje kosteloos bedrukt met jouw afbeelding.