Vegas Quality

Wat is Vegas Quality?

Ben jij wel eens in Las Vegas geweest? In het epicentrum van alle gokspelletjes? Daar waar gokkers uit de hele wereld samenkomen en met elkaar de strijd aangaan? En wist je dat de meeste speelkaarten die daar worden gebruikt van een speciaal materiaal zijn gemaakt? Dat noemen ze de Vegas Quality: een uniek, stevig en glimmend papier met unieke eigenschappen waardoor je onder andere niet ‘door de kaart’ kunt kijken.

 

Vegas Quality bij Gozi.nl

Gozi.nl is het enige bedrijf in Nederland dat op deze Vegas Quality drukt; op exact hetzelfde papier als dat in die luxe, extravagante hotels en casino’s wordt gebruikt.

 

Waarin verschilt deze Vegas Quality met ander papier?

Zowel uiterlijk als gevoelsmatig zitten er verschillen waar te nemen:

  • Het voornaamste is de zwarte tussenlaag. Hierdoor kun je niet door de kaart kijken. We zijn de enige in Nederland die unieke speelkaarten op echt speelkaartenkarton drukken!
  • Het papier is wat dikker dan het papier dat voor normale speelkaarten wordt gebruikt.
  • Het is daardoor ook wat steviger, schudt beter en je hebt de kaarten goed in de hand.
  • Het voelt heel natuurlijk aan. Het glijdt niet, maar is ook niet stroef. Het is, naar ons idee, echt het ultieme papier voor speelkaarten. Dat is ook de reden dat wij naar dit papier op zoek zijn gegaan.

Is het belangrijk om op Vegas Quality te kunnen kaarten?

Dat is zeker belangrijk. Doorzichtige kaarten op bijvoorbeeld sulfaatkarton zorgen voor spelbederf. Verder wil je natuurlijk een goede set kaarten. Niet de kwaliteit die je voor een paar euro bij de speelgoedwinkel kunt kopen. En dat met jouw unieke opdruk!

Bestel nu en … let the cards fall where they may!

 

Veel plezier op gozi.nl