Winkel

Stoeptegel Groep 8

29,95

Ontwerp jouw eigen afscheidstegel

Klik hier voor de handleiding van de ontwerpmodule.

Kies het gewenste aantal in de winkelwagen en zie meteen de kortingen bij hoge oplagen.

Categorie:
    • 0 €
    • 12.5 €
    • 14 €
Beschrijving

De afscheidstegel voor groep 8

Een cadeau voor jouw school die als blijvende herinnering op het schoolplein achterblijft. Maak er een trend van en krijg een heuse Walk-of-Fame op jullie schoolplein. Niet alleen leuk om te geven, maar jouw school kan deze verfraaiing van het schoolplein met deze stoeptegels zeker waarderen.

Natuurlijk kun je jouw ontwerp helemaal zelf maken met onze online ontwerptool. Maar om het makkelijker te maken maak je jouw afscheidstegel eenvoudig aan de hand van dit voorbeeld. Wanneer je het ontwerp aanklikt die je het meest aanstaat kom je in de ontwerpmodule. Daar kun je de foto een tekst aanpassen. Ook geef je jouw stoeptegel hier een eigen kleur en uitstraling. Iedere tegel wordt zo uniek!

Na het ontwerpen kies je de gewenste beschermlaag. De standaard beschermlaag zorgt ervoor dat de tegel jaren mooi blijft. Voor schoolpleinen adviseren wij de antislip-beschermlaag. Zo wordt de tegel nooit glad bij regen, wel zo veilig. Wanneer de tegels op een plaats komen liggen waar niet gelopen wordt voldoet de standaard beschermlaag.