Maak je eigen kwartetspel

Een uniek kwartetspel maken

Iemand een uniek of grappig kado doen, een leuke give-away maken of gewoon voor jezelf. Maak je eigen unieke kwartetspel met eigen foto’s en afbeeldingen. Je kunt kiezen uit een kwartetspel met 7, 11 of 15 sets van 4 kaarten.

 

  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Binnen 3 werkdagen verstuurd!
  • Groot formaat 6,7 x 10 cm
  • 300 grams Vegas Quality speelkaartenkarton
  • Full color bedrukt
  • Korting bij hogere oplage
  • Achterzijde met eigen foto
Ontwerp jouw kwartetspel

K

Kwartetspel van 7 sets  € 9,95

Kwartetspel van 11 sets  € 15,95

Kwartetspel van 15 sets € 19,95


Grotere oplage nodig?

Voor afname van meerdere kwartetspellen hebben we een mooie korting. Klik hier voor de pagina met kortingen voor bestellingen met hogere oplage.

Mooi verpakt 

Elk kwartetspel wordt verpakt in een mooi
kartonnen vouwdoosje van Gozi.nl

Groot formaat

Onze kwartetkaarten zijn van extra groot formaat,
maar liefst 6,7 x 10 cm

Luxe kwartetkaarten 

De kwartetkaarten worden standaard gemaakt op Vegas Quality speelkaartenkarton. Karton dat zelfs in Las Vegas wordt gebruikt.

Iedereen houdt van kwartet

Het kwartet is een van de hardlopers op deze website. Kwartet is namelijk al een van de mooiste gezelschapsspellen die er zijn, maar kinderen blijken het helemaal geweldig te vinden als dat kwartet ook nog eens heel herkenbare foto’s bevat. Foto’s van het gezin bijvoorbeeld, van de vakantie, van de familie, van de klas, enz. Dat maakt jouw kwartet tot een perfect cadeau voor kinderen en kleinkinderen. Blije gezichten gegarandeerd!


Maak heel eenvoudig je eigen kwartet

Op Gozi.nl maak je heel eenvoudig je eigen kwartet. Daarbij nemen we je stap voor stap bij de hand. De instructies zijn heel simpel. Het grote voordeel is bovendien dat je je ontwerp op ieder moment op kunt slaan om later weer te hervatten. Je gegevens gaan niet verloren. Alle tijd dus om je kwartet helemaal perfect te maken.


Kwartet, een origineel cadeau

Wil je als school, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal een origineel cadeau geven, maak dan je eigen kwartetspel. Met foto’s die tot de verbeelding spreken of waar de kinderen thuis over vertellen. Daarnaast is een kwartetspel ook een perfect relatiegeschenk voor het bedrijfsleven, ter ere van een jubileum of open huis. Je presenteert je bedrijf of medewerkers op een heel toegankelijke manier. En reken maar dat het spel thuis wordt gespeeld!

Start hier met ontwerpen

Gozi_Vegas_quality

Onze kwartetspellen hebben het Vegas-Quality keurmerk!

Bewaren