Origineel cadeau voor moederdag

Gozi helpt je aan een origineel moederdagcadeau

 

Voor Moederdag wil je dit jaar met een origineel cadeau voor de dag komen. Je vindt dat je moeder dat wel heeft verdiend. Maar een origineel cadeau kopen voor Moederdag, valt nog niet mee. Sowieso betekent origineel vaak ook meteen: duur. Gelukkig is het wel mogelijk om op Gozi.nl een origineel cadeau voor Moederdag te maken. Heel eenvoudig. En niet onbelangrijk: al vanaf een paar euro.

Onze tips voor moederdag

Een spel speelkaarten met op de achterkant foto’s die jij hebt uitgezocht: foto’s van het gezin of de mooiste foto van je moeder.

Maak een eigen puzzel met jouw mooiste foto. Tip: Verwerk er een geheime boodschap in!

Een kwartetspel: met de hele familie, huisdieren en bekenden in één spel.

Maak een memoryspel. Kies de mooiste foto’s van jezelf of je moeder. Gegarandeerd het leukste kado!

Origineel en creatief!

Is het moeilijk om origineel te zijn en bijvoorbeeld een gezelschapsspel met eigen foto’s te maken? Welnee, want op Gozi.nl nemen we je bij de hand en word je stap voor stap op weg geholpen naar het mooiste moederdagcadeau ooit! En ben je nog niet klaar, maar moet je wel al stoppen? Geen probleem. Je kunt je cadeau opslaan om later weer verder te gaan.

Het mooiste cadeau voor Moederdag, al vanaf 9,95 euro?

Een origineel cadeau voor Moederdag hoeft niet duur te zijn. Echt niet. Een spel speelkaarten bijvoorbeeld, met door jou geselecteerde foto’s, heb je al voor 9,95 euro. Wil je nog goedkoper uit zijn? Dat kan. Op Gozi.nl kun je al vanaf 1,80 euro buttons maken. Op Gozi.nl ben jij degene die bepaalt hoe origineel, persoonlijk, creatief of grappig je wilt zijn en wat je daarvoor wilt betalen.

Wat voor cadeau ga jij maken?

Kijk eens rond op onze site, maak je keuze en ga aan de slag. Dat is geheel gratis. Je betaalt pas als je gaat bestellen. Tot die tijd kun je onbeperkt experimenteren met het maken van jouw eigen, originele cadeau voor Moederdag.