Stoeptegel afscheid Groep 8

De afscheidstegel voor groep 8

 

Wil je echt iets origineels geven aan het eind van je basisschooltijd? Dan hebben wij het perfecte cadeau; de Groep 8 stoeptegel!
Maak een ontwerp met eenĀ  leuke foto van jouw klas en een leuke spreuk, en wij drukken hem voor je af op een stoeptegel. Wat dacht je van een Hollywoodtegel of hinkeltegels? Kei leuk toch?

 

Een cadeau voor jouw school die als blijvende herinnering op het schoolplein achterblijft. Maak er een trend van en krijg een heuse Walk-of-Fame op jullie schoolplein. Niet alleen leuk om te geven, maar jouw school kan deze verfraaiing van het schoolplein met deze stoeptegels zeker waarderen.

 

Natuurlijk kun je jouw ontwerp helemaal zelf maken met onze online ontwerptool. Maar om het makkelijker te maken maak je jouw afscheidstegel eenvoudig aan de hand van onderstaande voorbeelden. Wanneer je het ontwerp aanklikt die je het meest aanstaat kom je in de ontwerpmodule. Daar kun je de foto een tekst aanpassen. Ook geef je jouw stoeptegel hier een eigen kleur en uitstraling. Iedere tegel wordt zo uniek!

 

 

 

Kies hieronder een ontwerp en pas hem aan naar jouw wensen.

Beschermlaag

 

Na het ontwerpen kies je de gewenste beschermlaag. De standaard beschermlaag zorgt ervoor dat de tegel jaren mooi blijft. Voor schoolpleinen adviseren wij de antislip-beschermlaag. Deze heeft een SRT-waarde van 54, wat ruim voldoende is volgens richtlijnen voor openbaar gebruik. Zo wordt de tegel nooit glad bij regen, wel zo veilig.

 

Let op! Een stoeptegel met beschermlaag wordt na 8 werkdagen verzonden.

 

Meer informatie over de beschermlaag vind je hier.